NoSpang.com

Email Afdrukken

Evenementen Kalender

Evenement 

Golden oldies party voor singles 40plus
Titel:
Golden oldies party voor singles 40plus
Datum:
21.06.2018 - 22.06.2018
Waar:
Zaal Alleman - Amstelveen. - Amstelveen
Categorie:
Party

Beschrijving

Elke derde zondag van de maand terug naar toen! Een groot Jaren 70/80 dansfeest voor singles, niet - singles en party lovers bij All-Dance – Amstelveen.

Voor dit feest der herkenning zijn de platen waarop iedereen danste afgestoft, opgepoetst en gedigitaliseerd zodat er deze avond weer eindeloos gedanst kan worden op de allerbeste hits uit die tijd!

Wie kent ze niet de nummers van Abba, Grease, Beegees, Meatloaf, Blondie, Mud, Peter Maffay, Shocking Blue, Tavares, The Trammps, Bonny M, Queen, UB 40 en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Gegarandeerd feest! Het gevoel van toen kun je weer opnieuw beleven net als vroeger tijdens onze uitgaanstijd.

Het wordt weer absoluut een feest der herkenning ! Er is een uitstekende grote dansvloer, goed geluid, super gezellige ambiance, betaalbare barprijzen, en een gezellige warme sfeer voor alle type dansers en mensen. Beleef het ook eens mee en ontmoet honderden andere leuke singles, niet-singles en ansl...

Bestemming

Zaal Alleman - Amstelveen.
Venue:
Zaal Alleman - Amstelveen.   -   Website

Beschrijving

Zondag 26 Februari Mega Salsaparty met Merenque en Bachatta, elke laatste zondag van de maand!Bij deze maandelijkse avonden van all-dance-Amstelveen waant u zich weer in tropische sferen tijdens een bruisende salsa party voor singles, niet-singles en partylovers vanaf 35 jaar.

Dj peter Blanco laat u weer de hele avond lekker swingen, u kunt gewoonweg niet langs de kant blijven staan; gooi die heupen los en swingen maar op de Hot Salsa’, opzwepende Merenque’s, en Romantiche Bachata’s.

Kortom dansmuziek die niemand op de stoelen houdt. Er is een uitstekende grote linoleum dansvloer, goed geluid, supergezellige ambiance en een gastvrije gezellige warme sfeer voor alle type dansers en type mensen!

De Leeftijd van onze bezoekers kan per avond wisselen maar is gemiddeld tussen de 40 en 60 jaar! Entree € 8,-- Aanvang 20.30 uur.

Beleef het ook eens mee met honderden andere liefhebbers.info, www.all-dance.nl


We hebben 190 gasten online

Polls