NoSpang.com

Interviews


Interview met Rachel Ritfeld


Rachel Ritfeld, een mix uit indaans, ghanees, nederlands, duits en libanees bloed, geboren in Suriname en woonachtig in England. Na haar studie in 'social anthropology', maakt ze nu wereldwijd furore als fotomodel in commercials, tijdschriften, catwalks en MTV muziek-video's.

Ze werd tevens tot favoriet uitgeroepen in de MTV-Serie 'Hip Hop Candy'. Rachel spreekt maar liefst zes talen. In de loop van het jaar brengt ze een kalender uit voor 2007, waarna zij een loungeparty zal organiseren in London en Amsterdam. We spraken haar toen ze net een muziekvideo opdracht in Amsterdam en een foto-shoot achter de rug had.

Lees verder ...
 
Interview met Kay GonsalvesKay, wil je ons vertellen waar je geboren bent?
Ik ben geboren in Paramaribo, Suriname op 27 november 1959.

Hoe wil je jouw jeugd in Suriname het beste beschrijven?
Ik had een hele sportieve jeugd. Ik heb verschillende takken van sport beoefend. Dat was eigenlijk het leukste. Ook de wedstrijden. Ik was bijna elke dag weg. Als het geen training was, dan was het een wedstrijd. Ik mag het eigenlijk niet zeggen, maar ik vond sporten leuker dan school. Ik hoop niet dat mijn jongste dit leest, want dan heb ik een groot probleem. Die wil de hele dag sporten en zo min mogelijk naar school. Ik heb ooit ook pianolessen gehad. Dat vond ik niet zo leuk. Mijn ouders vonden dat het bij mijn opvoeding hoorde. En de piano van mijn overgrootmoeder stond bij ons thuis. Die staat nu bij mij. Niemand speelt erop. Het is er als decoratie en doet dienst als een soort “prijzenkast”. De medailles van een van mijn kinderen doen we op de piano.

Lees verder ...
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>


We hebben 208 gasten online

Polls