NoSpang.com

Oefeninterland Suriname - Curaçao uitverkocht
woensdag, 20 mei 2015 14:56

ALMERE - Bij de kassa's van het stadion van Almere City FC zijn woensdagavond geen kaartjes meer te koop voor de interland Suriname tegen Curaçao. De organisatie van de oefeninterland laat weten dat de laatste kaartjes alleen nog online zijn te verkrijgen. De interland begint woensdagavond om 19.00 uur in het stadion op sportpark Fanny Blankers Koen. Eregasten zijn onder andere ...

Michael van Praag, bondsvoorzitter van de KNVB en Humphrey Mijnals, ex-Oranje international en de eerste voetballer met Surinaamse roots die in Oranje speelde. 

Bij Suriname zijn door bondscoach Dean Gorré onder andere Evander Sno, Milano Koenders en ex-Almere City-speler Dion Malone geselecteerd.

Patrick Kluivert, coach en adviseur bij Curaçao, selecteerde onder andere Prince rajcomar, Germain Augustien en Shanon Carmelia. De laatste kaartjes zijn te bestellen via de site van organisator en ex-profvoetballer Nordin Wooter. Klik hier.

Met de wedstrijd van vanavond lopen de teams van Curaçao en Suriname alvast warm voor enkele WK-kwalificatieduels die volgende maand gespeeld worden.  Curaçao staat dan twee maal tegenover Cuba, terwijl Suriname twee keer Nicaragua treft.


 


We hebben 325 gasten online

Polls