NoSpang.com

Mathoera dient kortgedingzaak in tegen Doekhie
dinsdag, 19 mei 2015 04:59

PARAMARIBO - Naast een politiezaak, heeft de VHP-kandidaat Krishna Mathoera ook een civiele zaak in de vorm van een kortgeding ingediend tegen NDP’er Rasheed Doekhie. Volgens Mathoera, kan ze gelet op de aard van de situatie, niet te diep ingaan op de case welke behandeld wordt door haar advocaat Gerold Sewcharam. De rechter, Alida Johans, doet naar verwachting ...

donderdag al een uitspraak in deze zaak. Hoofdbestuurslid van de Nationale Democratische Partij (NDP), Rashied Doekhie, heeft beschuldigingen geuit aan het adres van Krishna Hussainali-Mathoera.

Hij gaf aan dat de gewezen politiecommissaris betrokken zou zijn geweest bij verschillende criminele activiteiten, zoals drugs en wapensmokkel. Deze uitspraken zou hij op donderdag 30 april en vrijdag 1 mei hebben gedaan bij een vergadering van de NDP in het disitrict Nickerie.

Mathoera zegt dat Doekhie aan de rechter moet komen vertellen waarmee hij bezig is en dat ze op de afhandeling van de case wacht. “Ik vertrouw op het oordeel van de rechter.” De VHP-kandidaat is nog gewoon bezig haar verkiezingscampagne te voeren. Ze geeft verder aan dat ze heel blij is dat mensen geen negatieve houding tegen haar hebben aangenomen.

“Er is wel sprake van de verspreiding van zijn uitlatingen en gelet op enkele reacties, zijn die niet prettig. Ik blijf me sterk maken voor de partij en probeer zoveel mogelijk de juiste informatie te geven tijdens mijn campagnevoering om de mensen te overtuigen.”


 


We hebben 238 gasten online

Polls