NoSpang.com

Ook Saminweg wordt geasfalteerd
vrijdag, 15 mei 2015 17:06

PARAMARIBO - Minister Rabin Parmessar heeft maandag het startsein gegeven voor het asfalteren van de Saminweg in de Westelijke Polders. Dit is een project uit het landelijke asfalteringsprogramma VI. Er is landelijk al 92,6 kilometer aan wegen geasfalteerd. In Nickerie wordt 26,6 kilometer geasfalteerd. De Saminweg, een zandweg, bevindt zich in zeer slechte staat. De burgers ...

hadden de hoop al opgegeven dat het ooit zou worden geasfalteerd. De slechte staat van de Saminweg werd jaarlijks aangekaart bij de hoorzittingen en opgenomen in het Districtsplan.

Eindelijk is hieraan gehoor gegeven. De bewoners van de Saminweg zijn bijzonder blij en waren in groten getale aanwezig toen de wegwerkzaamheden van start gingen. Zij bedankten de bewindsman voor zijn bijzondere inzet.

Parmessar geeft aan dat inmiddels de belangrijkste wegen geasfalteerd zijn. Na de verkiezingen zullen de andere wegen aangepakt worden. Inmiddels bevinden de werkzaamheden aan de Bastieweg zich in de afrondende fase, terwijl de werkzaamheden aan de Awadhoesseinweg ook goed verlopen.


 


We hebben 267 gasten online

Polls