NoSpang.com

Minister Adhin maakt zich belachelijk
maandag, 11 mei 2015 02:06

INGEZONDEN - Dat minister Ashwien Adhin van onderwijs in het propaganda-programma Info-Act van de NDP op 6 mei jongstleden president Desi Bouterse, de hemel in prees was te begrijpen. We kennen met zijn allen het gezegde: Wiens brood men eet diens taal men spreekt. Maar toen de minister een vergelijking  maakte tussen een motor en de mens was dat zonder meer belachelijk.  Minister Adhin van Onderwijs ...

heeft in het NDP propagandaprogramma Info-Act aan Limbo zijn visie gegeven over het filosofisch verschil tussen NDP en V7. Hij stelde dat V7 volgens een  mechanisch systeem werkt  en NDP volgens  een organisch systeem.

Dat zou volgens de ‘allesweter’ Adhin betekenen dat het systeem van eenheid zich automatisch herstelt in de NDP bij calamiteiten terwijl bij V7 het problematisch gedeelte eruit gehaald wordt en vervangen. Adhin maakte in dat kader de vergelijking tussen machines en onderdelen (V7) en de organen (NDP) in het menselijk lichaam die inwerking komen om de wond te genezen en het lichaam in zijn oude staat te herstellen. In feite praat hij daarmee fout gedrag binnen de NDP goed.

1. In feite zegt minister Adhin, dat als het hart van de mens faalt, neemt de longen  automatisch de functie van het hart over.
2.  Dat de NDP alle corruptelingen behoudt of promoveert zodat het systeem in tact blijft. Voorbeeld:  Abrahams, Gopie ect. en het koninkrijkje op het Kabinet van de president.
3.  V7, vroeger Nieuw-Front, wat niet goed is vervangt met een betere in landsbelang. Voorbeeld: Balesar –Gilds- Amafo, Wet op schuldenplafond ect.

Dus  de “geprezen” minister Adhin heeft de chaos, nepotisme, boeverij op de juiste wijze geanalyseerd waarom en hoe illegale handelingen binnen de NDP in stand worden gehouden. En tegelijkertijd keurt hij het goed!
Navindre


 


We hebben 199 gasten online

Polls